Som jag skrivit i tidigare inlägg så flyttar jag på måndag nästa vecka! Detta betyder att jag måste göra mig av med en massa prylar. Bl.a mina tavlor som jag tillverkar av pärlor.

Därför tänkte jag passa på att rea ut dom som jag har kvar (ni ser dom längre ner i inlägget), för 100:-/st + frakt! Dom är 30 x 30 cm stora och monterade på en kartongskiva... jag kan fixa till ramar, men det kostar!
Är ni intresserade eller har frågor så maila mig på: linnet28@hotmail.com . Kom igen, 100:-!!! ♥


Marilyn Monroe


Marilyn Monroe


Marilyn Monroe


Marilyn Monroe


Johnny Depp / Cry-Baby


Johnny Depp / Jack Sparrow


Bob Marley


Bob Marley


James Dean

Håll utkik, för det kommer att dyka upp nya motiv!!


Godmorgon sötnosar!

Fredag & valborg! Det gillar vi!
Det blev en tidig uppgång för min del i morses, måste börja packa inför flytten på måndag. Så allt mitt porslin inklusive glas, vaser, skålar m.m är nu framrivet ur skåpen. Jag har stått i ca 1 timme och lindat in allt i tidningspapper, lagt ner i kartonger, och skrivit tydligt på kartongerna :). Man tänker inte på hur lång tid sådana saker tar!?

I eftermiddag ska jag och pappa åka till "Returvaruhuset" och hämta min soffa som står där och väntar på mig. Hoppas att den där vackra flätade fåtöljen finns kvar :). I want it so much!
Så min valborg kommer att gå åt till packning... kanske att man drar ut ikväll och tar sig en öl eller två.

Vad ska ni själva hitta på?

Puss & kram på er ♥

DAGENS "GREJ OF THE DAY"


Min nya favoritfilm "Saved!". Den är från 2004, men jag fullkomligt älskar den.
Sett den nästan 10 gånger på 4 dagar ♥ See it!


Handling: Mary är en god kristen flicka som går på en fin och kristen high-school i Baltimore där hon har goda kristna vänner, framför allt Hilary Faye, och en perfekt kristen pojkvän, Dean. Hennes liv verkar perfekt tills den dag hon får reda på att Dean kan vara gay.

Efter att ha fått en uppenbarelse i form av Jesus i hennes pool gör hon allt som står i hennes makt för att hjälpa honom att bli hetero, inklusive att erbjuda sin oskuld.