Efter en stressig dag med mycket att göra på praktiken så tog jag ett tidigare tåg hem till Stenungsund från Göteborg! Hoppade av tåget och sprang bort till biografen för att hämta ut min biljett till premiären av "The Twilight Saga: Eclipse".

Vid 19.30-tiden började såväl filmen, biosalongen var verkligen full! Och så här efteråt måste jag erkänna att enligt mig är det här DEN BÄSTA FILMEN i serien - hittills. Den innehåller allt; kärlek, intriger, skön action och massa annat :). Toppbetyg från mig!

Nu sitter jag hemma framför TV:n och funderar på om jag ska duscha ikväll innan jag lägger mig eller om jag ska göra det när klockan ringer imorgon!? Hmmm, behöver inte passa någon buss imorgon heller, så jag kan ta det ganska lungt på morgonen! En dusch får ju än att piggna till :).

Hoppas att ni haft en kanonbra kväll!
Eclipse-pussar & kramar ♥


Bildkälla: Google

Morning folks!

Sista juni idag då, och det ÖSREGNAR ute! Nej, nej, nej, vad hände med vädret från igår? Usch, det här är inget väder som jag önskar i alla fall!

Hursomhelst, det blir i alla fall praktik för min del idag! Får skjuts av en kollega ner till Göteborg. Egentligen jobbar jag till kl. 18 idag, men kommer att gå tidigare eftersom jag ska på bio och se "The Twilight saga - Eclipse". Är verkligen full av förväntan :).

Vad ska ni själva hitta på idag?

Puss & kram på er ♥
Ligger framför TV:n just nu och kollar in åttondelsfinalen i fotbolls-VM mellan Spanien och Portugal. Go Spanien! Tänkte ha en mysig filmkväll efter matchen eftersom jag har lite sovmorgon imorgon... behöver inte gå upp kl. 06.00 utan en stund efter kl. 07.00. Dessutom får jag skjuts till praktiken, så jag har ingen tidig buss att passa :).

Och efter praktiken blir det till att skynda sig hem, och ett biobesök. Ska kolla in "Eclipse", (den tredje filmen i Twilight-sagan för er som inte har koll :)). Kan inte fatta att den har premiär inatt. Hade tänkt gå på Twilight-kvällen idag där "Twilight" och "New moon" visas som uppvärmning innan premiären... men biljetterna var slutsålda... Eftersom jag har båda filmerna på dvd, så får jag se dom här hemma istället :)).

Någon som ska på nattvisningen, alltså den riktiga premiären?

Puss & kram på er ♥


Bildkälla: Google