Hämtade ut 3 st par pumps idag på posten...
Samtliga kommer från La Redoute, 299:-/par.

 















Godmorgon fina läsare!

En solig och strålande nyårsafton och så vaknar man upp med feber och känningar i halsen - kan man ha mer otur egentligen? Attans också... så nu ändras hastigt alla planer inför kvällen! :(. Jag som hade sånna förväntningar! Men men, samtidigt vill jag inte dra på mig någon förkylning nu när jag skall "ut och resa" på måndag morgon!

Hur ska man egentligen sammanfatta året 2011!?
Jag är ganska nöjd med året i helhet... framförallt att jag har kommit tillbaka till min gamla arbetsplats och träffat mina gamla underbara kollegor, arbetat i Norge och lärt känna fantastiska nya människor! Det enda som hade kunnat gå bättre skulle väl vara kärleken.. Vad känner ni själva om året 2011?

Jag är inte den personen som läser horoskop direkt, men nu har jag följt "vädurens horoskop" ett tag och enligt flera tidningar kommer mitt 2012 på en skala 1-10 bli en 11:a!! Mycket stämmer in på mig så jag har höga förväntningar.
Och jag har dessutom en lång lista med nyårslöften - visar kanske den sen... ♥.

Hoppas att ni själva får en fin nyårsafton..





Oj, vilken fredag jag haft! Tog mig en promenad ner till torget vid 11.30-tiden... fick shoppat en del till på rean och därefter mötte jag upp en kollega och hans nya kärlek. Vi satte oss på en restaurang och tog några cider och dom bjöd in mig till nyårsfirande imorgon nere i Göteborg... jag anlände till min lägenhet vid 18.30-tiden igen - en låååång dag alltså! :)


Kl. 11.30 på torget.


Lite nya inköp från dagen.


Kl. 17.45 på torget.