Ludde 1-års present som han fick idag <3Så sjukt nöjd <3

Hej alla söta läsare!

Ah, nu får jag ett sånt där dampanfall igen på blogg.se - kan inte svara på era fina kommentarer utan att "ERROR" dyker upp på skärmen! Jag ska göra så gott jag kan för att fixa detta...

Attans alltså, min lägenhet är verkligen riktigt stökig nu! Syrran & lille Ludde kom hit efter jag kom hem från jobbet. Och stannade kvar fram till 19.30 ungefär... Ludde är verkligen expert på att pilla på saker och bara släppa dom på golvet när intresset sjunke... Tror att jag får ta och gömma undan ett och annat - kommer på besök imon med :().

Fick överlämnat Luddes present också :) Syrran uppskattade den i alla fall *hihi*... Ludde var mer förtjust i paketpappret <3.

Vad gör ni själva en kväll som denna?

Puss & kram på er <3

Morning folks!

Själv har man varit upp sedan kl. 8.00 i morses! Vaknade till av några småkillar som lekte och gapade utanför mitt fönster :S. Men men, jag skulle ändå upp då eftersom jag hade bokat tvättstugan - det tidiga passet!

Så hela morgonen har jag pendlat upp och ner mellan lägenheten och tvättstugan, däremellan hann jag även kila bort till affären och handla en massa mat till mitt tomma kylskåp... så nu är det klart!

Just därför har jag inte hunnit göra något annat idag, och några direkta planer har jag faktiskt inte heller! Hade tänkt kika in Sveriges bronsmatch i handbolls-VM sedan vid kl. 14.30! Hoppas verkligen att det kan gå vägen där med en seger :).

Sen ska jag se reprisen av måndagens Top Model-avsnitt kl. 19... plus att det sedan är "Solsidan", "Time out" och en massa annan humor m.m på TV...
Vad hittar ni själva på denna dag?

Puss & kram på er ♥