God eftermiddag kära läsare,
 
Jag har verkligen inte haft tid & ork att blogga förräns nu(!). Det blev lite sent igårkväll i hotellobbyn och några vändor för mycket i deras bar, men det var det allt värt. Dessutom träffade jag på några härliga holländare med som jag satt och snackade med - klockan hann nog passera 03.00 innan jag var tillbaka på rummet :).
 
Det känns ju inte som valborg idag direkt. Man ska ju bygga världens brasa då och tända den och sedan sjunga en massa massa sånger - och ja just det, fira kungen!
Istället så ligger man här i en solstol, runt +30 grader och strålande solsken, jag tackar!
 
Ikväll blir det nog också till att gå ner och sätta sig i hotellobbyn med en drink :) Sista kvällen - men det vill jag absolut inte tänka på nu!
Hur firar ni själva valborg?
 
 
 
Gjorde mig en tatuering när vi var inne i Alanya igår - men lugn, det är bara henna :)
 
 
 
Morning folks,
 
Ah, redan måndag(!) och bara 2 dagar kvar tills man ska lämna underbara Turkiet... men jag försöker att inte tänka på det och leva här och nu :).
Ligger nere vid den stora hotellpoolen idag med och grymt bra spelas i högtalarna - love it! Hörde precis en turkisk låt med "Catwork", väcker en massa minnen från i höstas när jag var här senast :).
 
Idag tänkte jag och syrran att vi skulle ta med oss Ludde in till centrala Alanya och bara strosa runt lite, kanske kika i lite butiker - och en massa andra sevärdheter såklart :).
 
Ikväll blir det till att sitta nere i hotellobbyn tror jag och dricka drinkar och bara snacka. Har träffat på 3 störtsköna tjejer från Vadstena - kanske blir att man hänger med dom precis som igårkväll!
Hur mår ni själva där hemma i Sverige?
 
Varför nöja sig med en glass när man kan få två :)
 
Skål...
 
 
 
eller ja, kanske inte! Ni vet ju alla att jag snarare är den personen som ligger vid poolen och bara chillar - hallå semester, inte behöva göra någonting!
 
Vi var i alla fall nere vid poolen runt 9.30 i morses... Ludde skulle hoppa i plurret direkt och testa sin nya vattenpistol som vi köpte till honom igår. Han måste dock lära sig att man inte sprutar vatten på dom som går runt med kläder på(!). Jag antar att han lär sig...
 
Det blev en hel del rom o cola för min del igårkväll - satt nere i hotellobbyn och snackade massa gamla sköna minnen med syrran, härligt med lite egentid då Ludde somnat i barnvagnen :).
Nä, åter till min semester.
Hoppas ni alla får en finfin söndag i Sverige.
 
Här är i alla fall den underbara stranden vid hotellet...