Jösses alltså, jag har verkligen varit trött HELA dagen - nästan så att jag somnade framför datorn på jobbet 🙈.

Trots detta så fick jag gjort en massa här hemma under eftermiddagen/kvällen; haft framme symaskinen, bakat kladdkakemuffins, lagt upp en massa annonser på säljsajter....och nu ligger jag och kollar några avsnitt av "Carrie diaries". Love it, ljuva 80-tal. Hoppas ni haft en fin tisdag!

(null)


4 kommentarer

Amanda

05 Feb 2019 23:27

Åh vad gott det lät med kladdkakemuffins :D

Yasmine

06 Feb 2019 14:15

Varför är det så ibland att man är svintrött på jobbet men sedan superspeedad hemma?! Kram

Carolina

06 Feb 2019 20:37

Ja, tröttheten är ständig det här halvåret. Skönt att det går mot ljusare tider 😍 mysigt att efter en rätt produktiv dag få mysa framför en bra serie!

Sv; jaså. Ja morotskaka är så galet gott!

Tack snälla!! Än har jag tyvärr inte fått betyget på tentan jag gjorde i lördags. Rent krasst har de tre veckor som de har att rätta & ge ut betyg. Däremot lämnade jag den 18 januari in en hemtenta jag hoppas på få betyg på den här veckan 😍

Usch då! Slask är som du skriver inget att ha. Här har vi fortfarande snö & idag hela -15 grader. Men däremot töar det fint på olika ställen 😉

Tack, det har den. Hoppas din onsdag varit bra ❤

Amanda (Swedish Passport)

07 Feb 2019 08:27

Men åh så härligt med en effektiv eftermiddag! Det var min allt annat än igår då jag typ kom hem och la mig på soffan och sedan låg jag där tills det var dags att gå och lägga mig ;)

Kommentera

Publiceras ej