Hahaha, vilken jäkla söndag man har varit med om.
Ställde klockan på 7.40
igårkväll eftersom jag skulle ha tvättid vid 8.00 i morses. Kl. 7.39 ringer min syster och undrar om jag kan vara barnvakt åt Ludde under förmiddagen så att dom kan röja ur det allra sista ur lägenheten! Visst visst sa jag!

Vid 11.30-tiden åkte min syster och hennes lilla familj hem till sin nya lägenhet. Jag sprang upp i min lägenhet och hämtade nycklarna till tvättstugan och sprang ner till den för att hämta alla tvätt.
Men vad händer? Jo, jag visar upp min bricka för bokningsdatorn och trycker på knappen "öppna", men inget händer?! Datorn visar "ingen bokning gjord". Men vad tusan, är detta ett skämt eller, tvättstugan är ju min fram till kl. 12.00. Efter några minuter upptäcker jag felet och panik utbryter! Bokningsdatorns klocka visar 12.40 - den är alltså inte tillbaka vriden en timme till vintertid. FAN, var det enda ordet som kom fram.

Så jag fick ringa till Securitas och ca 30 minuter senare kom 2 killar därifrån och hjälpte mig att låsa upp tvättstugan. Tvätten var i alla fall torr!
Ibland hatar jag allt sånna där digitala maskiner. Blä....

Just nu sitter jag framför TV:n och väntar på att kaffet ska bli klart. Egentligen borde jag faktiskt ta och städa, men jag förtjänar lite lugn och ro! Söndagen kan i alla fall inte bli sämre än den varit hittills!

Hoppas ni får en toppendag!
Puss & kram på er ♥