3 gånger så många kvinnliga par, som manliga, har gift sig sedan homosexuella fick rätt att ingå äktenskap den 1 maj i år.

Har någon sett filmen "Hundtricket"?


Som jag berättat i tidigare inlägg har jag varit hundvakt i veckan...........


Det var tisdag eftermiddag. Jag hade somnat till en stund och vaknade av att ett hund slickade mig i ansiktet... dessutom hördes ett jobbigt ljud från åkgräsklippare utanför. Alla gräsmattor i hyreshus-området skulle bli klippta och fina! Hundarna ville såklart ut och rastas.


Utanför huvudentrén stog en vit van parkerad (förbjudet att parkera där), med en ramp nerfälld där bak! Jag såg hur intresserade hundarna var av rampen och ville springa dit och nosa direkt, kanske klättra upp!


Oj, så rätt jag hade! Jag håller emot kopplen, men det hjälper inte! Fort som bara den springer jag efter och rundar bilen. Väl på rampen ser jag något:


Där sitter en as FRÄSCH kille, solbränd och med bar överkropp, och kelar med mina tillfälliga vovvsingar.


Fräschingen: "Åh, vilka fina hundar. Är dom dina?"


Jag: (tomatröd i ansiktet): "Öh, nej, jag är hundvakt!"


Vårt samtal pågår en bra stund.


Jag: "Kom nu vovvar så går vi vidare". Den ena vovven följer glatt med, medans den andra sitter kvar hos snyggingen... Jag drar i kopplet och ropar på hunden.... Mitt ansikte blir ännu rödare!! Tillslut lyssnar vovven på mig och kommer.


Snyggingen ropar "Hej då", och asgarvar. Jag vänder mig om med jämna mellanrum en bra bit på vägen, och ser att han fortfarande sitter och kollar på mig *mums*.


Hm, synd att han inte hade en egen vovve. Då hade man kunnat köra ett riktigt hundtrick. Du vet, låna en vovve, och ja, umgås... Men men, fräsch var han hur som helst....

Får fortsätta att hålla utkik efter killarna som klipper kommunens gräsmattor!

Sista dagen i denna månad då! Helt sjukt vad tiden går fort...

Kan inte påstå att jag hade någon lust att stiga upp ur sängen i morses. Ösregn och halv storm ute.... och +12 grader *uh*. Vinden har väl lagt sig ganska rejält nu, men det ösregnar fortfarande.


Åkte med pappa in till centrum vid 12-tiden. Gick runt i ett antal affärer, och han fick shoppat på sig ett antal påsar med kläder och annat. Själv fick jag köpt mig Stephenie Meyer's tre första böcker i "The Twilight saga" i pocketformat. Jag har bara lånat om dom gång på gång på biblioteket... men nu har jag dom själv. Den fjärde boken har jag som inbunden! Herrans vad jag längtar tills alla filmerna är gjorda .


Dessutom fick jag fixat en skön dvd-film "Kenny Begins" om Kenny Starfighter. Så den ska jag se nu under eftermiddagen... Återkommer självklart med en recension av den senare!


Puss & kram på er ♥