Första singeln från min största idol John Mayer's nya platta "Born and raised" som släpps i Sverige den 23 maj 2012. Redan förhandsbokad ♥

Morning folks,

Ah, gick ut till bilen strax innan kl. 06.30 imorses för att åka ner till jobbet med mina kollegor... och direkt när jag kommer utanför entrédörren: PUDERSNÖ på backen och bilrutor som behövdes skrapas! Usch och tvi, det är ju för tusan 1 april imorgon, det ska inte ligga en massa snö på backen då :(. Våren ska kännas! Hoppas den försvinner as soon as possible.

Som sagt, på jobbet idag också - "kort" dag idag - slutar kl. 16 istället för kl. 19 :).
Efter jobbet ska jag skynda mig tillbaka till rummet och försöka streama hem det senaste "Vampire diaries"-avsnittet som visades i USA häromdagen ♥.

Kl. 20 ikväll öppnar puben så då ska jag dit med ett par kollegor :).
Hoppas att ni alla får en finfin lördag!

Halli hallå...

det är ju fredag idag :).
Sitter fortfarande på jobbet i Norge, lite mer än en timme kvar tills dess att man ska slänga på sig jackan och bege sig till sitt rum... Jag kan väl inte direkt påstå att jag har några planer inför denna fredagskväll - en sväng till den lokala puben får det bli först imorgon :).

Däremot finns det alltid något att se på filmkanalerna - dessutom har jag ju en 33 cl Coca-Cola, en påse Ahlgrens bilar och en chokladkaka kvar från igår *haha*. 

Vad hittar svenska folket på en fredag som denna?