Jösses, vad det doftar gott här hemma just nu - den som hittar ett endaste dammkorn i min lägenhet kommer få ett pris *haha*. Dessutom har jag klippt av några kvistar från mina syrenträd och satt in, ljuvligt.
 
Hoppas ni alla har en finfin kväll.
Btw, tänk att det är 1 juni imorgon.
 
 
 
Morning folks,
 
Och så har man då avnjutit morgonkaffet på jobbet och nu är det dags att fortsätta jobba. Trots att jag börjar kl. 7 på morgonen så kommer man inte igång förrän bortåt 7.30.
 
Fick aldrig städat lägenheten hemma igår utan det får göras idag istället. Däremot så fick jag planerat lite hur det ska se ut när jag flyttat runt lite :). Dessutom så fick jag klickat hem lite ny konst att hänga upp på väggarna. Desenio & Allposters är grymma hemsidor.
 
Bästa fyndet är den här postern.
Och sen är ju "Pretty woman" min absoluta favvisfilm ever <3
 
 
 
Uh, sitter här hemma framför datorn och borde egentligen städa, rättare sagt JAG MÅSTE STÄDA - har skjutit upp det hela i ca 1 vecka *ah*. Jag måste, måste, måste börja städa nu, men är alltför trött(!).
Trots att jag sov som en stock under natten så var det väldigt längesen som jag var så här herrans trött.
 
Dagen har bestått av jobb, jobb, jobb. Är rätt OK att jobba sånna här gråa & regniga dagar - eller ja, ligga hemma och se på film/TV-serier iförd mjukisbyxor hade inte varit fy skam.
 
Som sagt, vi får se hur det går med städandet här under kvällen. Är sugen på att möblera om lite här hemma; byta gardiner m.m, behöver skissa lite innan :)
Annars har jag inte så mycket inplanerat.
Vad pysslar ni själva med?